Wednesday, November 15, 2006

Reunie Titus Brandsma (Venlo-Blerick) 1977

Aangestoken door een reunie-virus dat rondwaart, hebben Hans Timmerman en ik op 6 november besloten een reunie te gaan organiseren voor de 6e klassen van de Titus Brandsma-school, jaargang 1976-77. Eigenlijk hadden we een jaar of 5 geleden al een keer dit plan bedacht, maar kwam de uitvoering toen niet van de grond. Hans heeft toen al een keer van de school kopieen van de 'klassenlijsten' gekregen, en hiermee zijn we meteen aan de slag gegaan om adres, telefoon en email te achterhalen. Via via dijt de olievlek snel uit en na 1 week hebben we ongeveer 80% van de gegevens binnen! Op een kleine site kan iedereen de voortgang van het binnenhalen van de gegevens volgen (en zelf helpen natuurlijk). Tevens is hier een plekje voor foto's en linkjes naar 'web presence' van oud-klasgenootjes. Nu we zo snel het grootste deel van de administratie compleet hebben, kunnen we gaan nadenken over datum, locatie, invulling van de avond en financiele bijdrage (sponsors kunnen zich melden :). Uiteraard hebben wij zelf ook ideeen hierover, maar je mag ook je ei kwijt door commentaar te geven op deze posting: de eenvoudigste manier om commentaar te geven is via de optie 'Anonymous'. Groeten, Andreas

15 comments:

Anonymous said...

ik vind dit een heel goed idee van jullie.
ik denk dat meerdere mensen er wel eens over gedacht hebben om een reunie te organiseren. maar vaak blijft het bij denken, zoals ook bij mij. ik hoop echt dat dit een succes wordt.
monique lamers

Anonymous said...

Hallo,

Ik wil iedereen aansporen om eens tussen die oude foto's te kijken of er nog leuke items bijzitten voor de reunie,

groet,
Hans T

Anonymous said...

keigoed dat jullie een reunie willen opzetten en leuke site trouwens, helaas heb ik uit die tijd helemaal niks meer, jammer..
toch leuk om die fotos te zien, herrineringen aan die tijd komen langzaam terug, super..
john hofmans

Anonymous said...

Ik kijk uit naar de reunie, vindt het waanzinnig om namen en gezichten te zien die wel de nodige herinneringen bij me oproepen!Maar tjee wat een foto, wat kijk ik boos, moet zeggen ondanks de rimpels zie ik er een stuk leuker uit hoor tegenwoordig...toevallig hahahaha!Zou het leuk vinden om via e-mail of msn kontakt te krijgen...groetjes en knuf Sandra Klein

Anonymous said...

goed initiatief, lijkt me geweldig na 28 jaar iedereen weer te ontmoeten.
Rogier Schouren

Anonymous said...

Hallo allemaal.
Heel erg leuk om alles weer terug te zien hopenlijk word het een groot succes .
Ik zal er zeker bij zijn en ben ook op zoek naar enkele oude foto's
Groeten Jolanda Rekelhof

Anonymous said...

Weer twee opgespoord Hilde Speijken en Ed van Leeuwen......

Andreas Heuijerjans said...

Ik heb nog enkele foto's gekregen van Peter Roeven, afgelopen weken heb ik ook foto's van Monique Lamers en Christel Hermkens geplaatst:
http://www.heuijerjans.net/reunie1977/fotos/index.html

Groeten,
Andreas

Andreas Heuijerjans said...

Ik heb nog enkele foto's gekregen van Peter Roeven, afgelopen weken heb ik ook foto's van Monique Lamers en Christel Hermkens geplaatst: Reunie1977-foto's

Groeten,
Andreas

Anonymous said...

Jeetje, na ongeveer 15 jaar weer eens naar Blerick gaan, heel apart maar ik kijk er naar uit. Ga zeker een rondje door het het centrum maken en langs mijn oude straatje de 2de maasveldstraat. Wonen er nog oude bekende daar?
groetjes Nina (Annita) van Leeuwen

Anonymous said...

Hoi
Ik heb even op de lijst gekeken maar het gaat de goede kant op al 66 aanmeldingen.
Ik verheug me er echt op!
Groeten uit Belgiƫ Jolanda Rekelhof.

Anonymous said...

Hallo allemaol,

Ik bin deze site waer ens efkes aan ut bekieke! Erg leuk wievuul herinneringe der dan waer baove komme drieve!Bin erg benied waat der van idderein is gewaore.Waat zulle we schrikke...want we zien huul waat jeurkes alder gewaore.....Maaaaaar waat mak det oet....nog in de bleuj van os laeve!!! Kin emus mich nog?

Groetjes,

Mieke Hovens.

Anonymous said...

Hallo, al wakker ?

Was een geweldige avond ! Leuk om alle gezichten weer eens te zien.

Andreas, volgende week weer ;-)

groet HanZ T

rogier said...

schitterend reunie, ik kan heej nog weeke van noo geneete en verheug mig op de nieje klassefoto. Complimente veur Hans en Andreas en langs deze weeg groete aan minse die aafwezig waare. Ik wins iderein geluk in zien leave en hopelijk zeen we os nog ens.

Rogier

Anonymous said...

geweldig gezellig um al deze 40 plussers gisteren truuk te zeen, det minse verandere en toch in oorsprong dezelfde blieve,neet met iderein kunne babbelen, euver 8 joar kan dit zeker auk nog wal,dan zeen we elkaar weer op de 50 plus reunie.
Prachtig georganiseerd door Andreas en Hans, bedankt.
groeten aan iderein,
John Niessen