Sunday, May 13, 2007

Reunie 1977: DE AVOND

Gisteren was het dan eindelijk zover: met 60 leerlingen en 3 leraren werd de reunie gestalte gegeven. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat het een geslaagde avond is geweest; als 'organisatie' kregen we vele bedankjes en veel mensen gaven aan uitermate blij te zijn met dit evenement en ook met de verzorging bij Apollo. Er werd al veel gesproken over een reunie over 10 jaar, of als we allemaal 50 zijn (september 2015)... Uiteraard heb ik de foto's ook op de site gezet. Hier alvast een voorproefje (wie zou nou niet bij deze twee schatjes in de klas gezeten willen hebben?!): Komende week zal ik de adressen, telefoonnummers en email-adressen rondsturen (maar ze komen niet op internet). Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me dan even weten. Als je nog een reactie wil geven op de reunie, dan kun je hieronder op 'Post a Comment' klikken. Het eenvoudigste is voor 'anoniem' te kiezen en in je tekst je naam eronder te zetten. Groeten, Andreas

17 comments:

Anonymous said...

Ik vond het een geweldige avond, en wil jullie bedanken voor de organisatie.

Leuk iedereen weer gezien te hebben!

Groetjes,

Marc Overes

Anonymous said...

Hartstikke leuk om al die gezichten weer eens te zien en elkaar na zoveel jaar weer eens te spreken. Ik vond het een zeer geslaagde avond. Bedankt !!

Gé Reuver

Anonymous said...

Het was leuk om iedereen weer eens te zien. Het was een zeer geslaagde avond. Andreas zou je beste groepsfoto's in full resolution ergens willen opslaan zodat we deze kunnen downloaden ?

groet, Hans T

Anonymous said...

geweldig gezellig um al deze 40 plussers gister truuk te zeen,det minse verandere en toch in oorsprong dezelfde blieve, neet met idderein kunne babbelen. euver 8 joar kan dit zeker auk nog wal, dan zeen we elkaar op de 50 plus reunie. Andreas en Hans bedankt veur de gooie organisatie.
groeten aan iderein,

John Niessen

Anonymous said...

Geweldige avond gehad!
Hartverwarmende reakties!
Bedankt allemaal!
Op naar jullie 50e en mijn 70E !
groetjes
Ben Dambacher

Anonymous said...

Wat een leuke avond. En wat een leuk volk. Sommige zou ik op straat zo voorbij zijn gelopen, anderen zou ik nog wel herkennen of bedachtzaam nakijken.
Andreas, Hans, harstikke bedankt, een dikke pluim!

Norbert Fassotte

Anonymous said...

hoi idderein,ut waas hartstikke gezellig zaoterdaag vuul gezeen die ik al hiel lang nimmer had gezeen zeker veur herhaoling vatbaar euver 10 jaor andreas en en hans bedank veur de meuite en ut regele um os beejein te kriege groetjes hanneke jeucken

Anonymous said...

Andreas en Hans hartstikke bedank veur de organisatie van dees geweldige heppening, en Fred en zien echtgenote bedank veur de aftâhpâhty! Lang genne kater miér gehad maar ut waas de meuite weerd! Oh en Frank ut is nog good gekômme met de fiets huur ;-)Um veer oor toés maar ik was nog lang neet de letste :þ

Anonymous said...

Hoi allemaal!

Via verschillende kanalen krijg ik berichten binnen dat het een hele leuke avond was. Ik baal nog steeds dat ik er niet bij kon zijn. Maar een reisje Aruba-NL voor een reunie is net te veel. Als jullie willen zien hoe het leven op Aruba is, kan dat via mijn weblog: www.eiketske.web-log.nl
Ik hoop veel reacties van jullie te krijgen!!

Groetjes,
Sophiene Verhaegh

rogier said...

bedankt voor de perfecte organisatie. Het was werkelijk een schitterende avond waar ik nog weken van kan nagenieten.
Veel geluk aan iedereen en hopelijk een weerzien in de nabije toekomst.
Ik had dit niet willen missen.

groeten,

Rogier

Anonymous said...

Heej Andreas en Hans,
bedankt voor een voor mij hele speciale avond. IK HEB GENOTEN..!!!! Wat geweldig iedereen weer te zien. Er zijn weer een hele hoop leuke en gezellige herinneringen aan Blerick. Ik zal er zeker weer bij zijn als jullie allemaal 50 zijn en ik al 51 hihi. Bedankt voor alle leuke, gezellige en soms ook emotionele gespreken. Misschien kom ik sommige wel weer een keertje tegen met een carnaval. Lisette, top je weer gesproken te hebben, mijn Limburgs is weer opgehaald!
Vele lieve groeten uit Maarssen
Annita (Nina) van leeuwen

Anonymous said...

hoi klasgenoten van 1977 t was een geslaagde reunie en voor herhaling vatbaar ben blij dat ik het niet niet gemist heb t was geweldig ook een bedankje voor de organisatie groetjes resie kessels op na de volgende reunie

Anonymous said...

Wat eine gezellige en geslaagde aovend!!Geweldig um idderein weer truuk te zeen,zeker veur herhaling vatbaar!Op nao de volgende reunie!!
Hans en Andreas bedankt he

Groetjes,Lizet Ramaekers

Andreas Heuijerjans said...

Nou, ik moet zeggen dat het organiseren van zo'n evenementje helemaal niet vervelend is als er zoveel positieve respons is en dit blijkbaar zo gewaardeerd wordt!
Dat het nu weer even voorbij is geeft me een weemoedig gevoel. Jullie spoken nog een beetje door mijn hoofd.

Ik gooi bij deze eens een balletje op voor een klein vervolg. Vrijdag 29 juni staat Jules met zijn Phil Bee op het Zoks hier op het Lambertusplein.
Zijn er misschien mensen die het leuk vinden om samen een pilsje bij Jules' optreden (en wellicht nog langer) te drinken?

Groeten,
Andreas

Anonymous said...

hoi hans en andreas ik ben nu bij han en heb eindelijk jullie site gezien erg leuk ik wil jullie nog bedanken voor de super gezellige reunie en het was zeker voor herhaling vatbaar groetjes floor

Anonymous said...

Hallo, tjonge jonge wat ik allemaal gemist heb, niet te geloven, maar ja wij zaten in Turkije, ook erg leuk hoor.
Ik las dat jullie de adressen en mail adressen en telefoon nummers rond gingen sturen, zou ik er ook aub een exemplaar van mogen hebben?
Lijkt me kei leuk om eens te mailen met oud klasgenootjes.

Groetjes en tot hopenlijk een volgende reunie waar ik wel bij kan zijn, Rion v Dijk..

Anonymous said...

Zo verschrikkelijk jammer dat we in Turkije waren, dit had ik niet willen missen, maar ja.....
Ik denk er vaak aan en hoop dat we over een hele tijd nog eens een reunie houden.

lieve groetjes Rion v Dijk